Rybí šátečky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 780 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 47 g
- Sodík 406 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 166.7 mg
- Draslík 698.6 mg
- Vláknina 4842 mg
- Vitamín A 4842 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.4 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji, zasypeme paprikou, přidáme lečo, kečup, prolisovaný česnek, sůl a vše podusíme,
-
2
přidáme dušené rybí maso, znovu chvíly podusíme a nakonec přidáme vejce.
-
3
Necháme srazit a odstavíme. Těsto vyválíme, rozkrájíme na čtverce, naplníme směsí, přehneme okraje do čtverce a stlačíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě, dozlatova.