Kuřecí maso se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 232 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 14 g
- Sodík 1405 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 80.2 mg
- Draslík 430.6 mg
- Vláknina 1480 mg
- Vitamín A 1480 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí prsíčka (nebo stehna) omyjeme a nakrájíme přes vlákno na drobné kousky.
-
2
Slaninu nakrájíme na malé kostičky, částečně roztavíme a osmahneme na ni jemně nakrájenou cibuli. Přidáme kuřecí maso a znovu osmahneme.
-
3
Potom přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu, podušenou v mírně osolené vodě.
-
4
Nakonec pokrm přisolíme, zjemníme máslem a ještě krátce podusíme.
-
5
Ihned podáváme.