Skopová plec na víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 800 g Skopová plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 dl Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 696 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 199 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 71 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou skopovou plec nakrájíme na větší kousky, osolíme a po obou stranách opečeme v pekáčku na másle.

  • 2

    Maso dáme do trouby péci a podléváme malými dávkami vína. Vzniklou šťávou maso přeléváme. Pokud nám nestačí víno, podléváme trochou vody.

  • 3

    Podáváme s bramborovou kaší a salátem.

Komentáře k receptu