Skopová plec na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 696 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 58 g
- Sodík 199 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 71 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou skopovou plec nakrájíme na větší kousky, osolíme a po obou stranách opečeme v pekáčku na másle.
-
2
Maso dáme do trouby péci a podléváme malými dávkami vína. Vzniklou šťávou maso přeléváme. Pokud nám nestačí víno, podléváme trochou vody.
-
3
Podáváme s bramborovou kaší a salátem.