Toskánská kuřecí prsa

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Kuřecí prsa
  • 10 g Petržel - nať
  • 27.5 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Citrony
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 346 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 469 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 254.5 mg
  • Draslík 872.7 mg
  • Vláknina 5012.8 mg
  • Vitamín A 5012.8 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 45.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá kuřecí prsa upravíme na plátky, osolíme, opepříme a zakapeme olejem a citronovou šťávou. Necháme asi 30 minut marinovat.

  • 2

    Potom jednotlivé porce obalujeme v mouce a rozšlehaných vejcích a smažíme na oleji. Usmažené kuře posypeme sekanou petrželkou a zdobíme dílky citronu.

Komentáře k receptu