Rizoto z konzervovaného masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 734 kcal
- Sacharidy 57 g
- Tuky 45 g
- Sodík 64 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 53 g
- Cholesterol 118.9 mg
- Draslík 85.1 mg
- Vláknina 8062.5 mg
- Vitamín A 8062.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Drobně rozkrájenou cibuli zpěníme na tuku z konzervy, přidáme opranou a spařenou rýži, opražíme ji a zalijeme šťávou z konzervy zředěnou s trochou vody. Rýži dusíme téměř do měkka, poté přidáme drobně rozkrájené maso, vmícháme podušenou zeleninu na másle. Přikryjeme a necháme dodusit.
-
2
Hotové rizoto posypme strouhaným sýrem.