Volské oko na toastu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 65 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 1 g
- Sodík 241 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 3.8 mg
- Vláknina 162.6 mg
- Vitamín A 162.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve si omyjeme a nakrájíme zeleninu dle našeho výběru, například okurka, paprika, rajčata, ledový salát.
-
2
Předehřejeme si pánev a necháme rozpustit trošku másla. Na pánev vyklepneme vajíčko, osolíme a opepříme. Chceme-li mít vajíčko tekuté tak jej neobracíme!
-
3
Než se nám vajíčko dodělá opečeme si toast, na plotýnce, druhé pánvi, v toastovači.
-
4
Na opečený toast, ještě teplý, položíme šunku a na ni hotové volské oko, na které dáme nakonec plátek sýra.
-
5
Podáváme s nakrájenou zeleninou a příborem, protože je to teplé a tekuté.