Indické mleté maso s červenou čočkou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 3.5 g Olej olivový
  • 50 g Čočka červená
  • 150 g Hovězí maso mleté
  • 350 ml Vývar zeleninový
  • 1 ks Cibule
  • 1 polévková lžíce Kari koření
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 661 kcal
  • Sacharidy 67 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 1742 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 67 g
  • Cholesterol 99.3 mg
  • Draslík 1453.9 mg
  • Vláknina 21828 mg
  • Vitamín A 21828 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.5 mg
  • Vitamín E 3.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na kostičky. Opečeme ji na oleji. Přidáme mleté maso a opečeme dohněda. Přidáme kari koření, vývar a čočku a pořádně promícháme. Vaříme 25 minut doměkka.

  • 2

    Voda by se měla zcela vypařit.

  • 3

    Podáváme.

Komentáře k receptu