Růžová citronáda

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 900 ml Voda pitná
  • 300 ml Citronová šťáva
  • 75 ml sirup agávový
  • 8 ks Třešně
  • 3 ks Citronová kůra
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 34 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 13 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 159.4 mg
  • Vláknina 3220.5 mg
  • Vitamín A 3220.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 649.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce dáme sirup, citronovou kůru (3 plátky) a 150 ml vody. Přivedeme k varu a necháme všechen sirup rozpustit. Poté necháme vychladit.

  • 2

    Třešně rozmixujeme dohladka. Přidáme vodu a citronovou šťávu a pořádně promícháme.

  • 3

    Ze sirupové směsi odstraníme kůru a zbytek nalijeme do třešňové směsi.

  • 4

    Necháme vychladit a podáváme.

Komentáře k receptu