Cannelonne s mletým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 7 g Sůl
  • 500 g Maso mleté - mix
  • 200 ml bešamelová omáčka
  • 2 kávová lžička Koření Steak 7 pepřů
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Rajčata
  • 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • 1 polévková lžíce Cukr moučka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 422 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 455 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0.2 mg
  • Draslík 56 mg
  • Vláknina 914.7 mg
  • Vitamín A 914.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme ji na oleji.

  • 2

    Přidáme maso a koření a opečeme dohněda.

  • 3

    Poté přidáme rajčata a prohřejeme. Ochutnáme a podle chuti přidáme sůl a cukr.

  • 4

    Do zapékací misky dáme na dno trochu bešamelové omáčky.

  • 5

    Cannelonne povaříme tři minuty a pak je naplníme masovou směsí. Dáme do pekáčku na bešamel. Na cannelonne přijde opět bešamel, pokud zbyla masová omáčka a na závěr sýr.

  • 6

    Pečeme 30 minut na 200 °C.

Komentáře k receptu