Cannelonne s mletým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 422 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 25 g
- Sodík 455 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0.2 mg
- Draslík 56 mg
- Vláknina 914.7 mg
- Vitamín A 914.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme ji na oleji.
-
2
Přidáme maso a koření a opečeme dohněda.
-
3
Poté přidáme rajčata a prohřejeme. Ochutnáme a podle chuti přidáme sůl a cukr.
-
4
Do zapékací misky dáme na dno trochu bešamelové omáčky.
-
5
Cannelonne povaříme tři minuty a pak je naplníme masovou směsí. Dáme do pekáčku na bešamel. Na cannelonne přijde opět bešamel, pokud zbyla masová omáčka a na závěr sýr.
-
6
Pečeme 30 minut na 200 °C.