Jablka s datlovým dipem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 8363 kcal
- Sacharidy 2263 g
- Tuky 5 g
- Sodík 31 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 2263 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 20989.2 mg
- Vláknina 406331 mg
- Vitamín A 406331 mg
- Vitamín B6 7.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablko rozpůlíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na plátky.
-
2
Datle rozmixujeme najemno se skořicí a trochou vody.
-
3
Jablko naskládáme na talíř a doprostřed dáme datlový dip.