Islandští restovaní humři
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 232 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 14 g
- Sodík 372 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 136.8 mg
- Draslík 406.3 mg
- Vláknina 2623 mg
- Vitamín A 2623 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.7 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Máslo rozpustíme v pánvi, přidáme utřený česnek a ocásky z humrů. Opékáme 3 minuty.
-
2
Poté odstavíme a posypeme nasekanou petrželkou.
-
3
Podáváme se skrojky citronu.