Pikantní pečené klobásy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 544 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 39 g
- Sodík 818 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 679.7 mg
- Vláknina 4592.8 mg
- Vitamín A 4592.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.9 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve vhodné nádobě rozehříváme olej v mikrovlnné troubě při plném výkonu 3 minuty. Přidáme klobásy a opékáme je ze všech stran při plném výkonu 3 minuty.
-
2
V jiné nádobě smícháme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata a očištěné, na nudličky nakrájené papriky. Přidáme kečup, osolíme, okořeníme kari a opepříme. Vše promícháme a povaříme 5 minut při plném výkonu. V polovině vaření promícháme.
-
3
Připravenou zeleninovou směsí zalijeme klobásy.
-
4
Ihned podáváme.