Mleté maso s rajčaty a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 453 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 39 g
- Sodík 264 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 184 mg
- Draslík 483.1 mg
- Vláknina 4813.8 mg
- Vitamín A 4813.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, rychle opečeme, osolíme a opepříme. Potom přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a vše dusíme.
-
2
Když šťáva trochu vysmahne, přilijeme rozkvedlaná vejce, zamícháme a necháme mírně ztuhnout.
-
3
Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.