Telecí s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 382 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 22 g
- Sodík 324 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 131.5 mg
- Draslík 930.3 mg
- Vláknina 13802.5 mg
- Vitamín A 13802.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.5 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Telecí plec nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme na másle s nasekanou petrželkou téměř doměkka.
-
2
Očištěné a omyté zelené fazolky nakrájíme na kousky dlouhé asi 2cm. Přidáme je k masu a společně dusíme. Když fazolky změknou, pokrm zaprášíme moukou a zamícháme. Nakonec přidáme ve lžíci oleje rozpuštěnou mletou papriku a promícháme.