Lesnická šunka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 30 g Máslo bylinkové
  • 30 g Slanina vepřová
  • 200 g Šunka dušená
  • 120 g Hříbky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 220 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 123 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 39.1 mg
  • Draslík 154.1 mg
  • Vláknina 360 mg
  • Vitamín A 360 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Silnější plátky šunky opečeme krátce na másle.

  • 2

    Nakrájíme hříbky, osmahneme na rozpuštěné slanině a dusíme krátce s červeným vínem. Mírně osolíme a tuto směs dáme na plátky šunky.

  • 3

    Na jednotlivé porce přidáme lžičku bylinkového másla.

Komentáře k receptu