Nádivka s vinnou klobásou (ke kuřeti)

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Klobása vinná
  • 400 g Chléb toastový
  • 100 ml Mléko plnotučné
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Petržel - nať
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 497 kcal
  • Sacharidy 61 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 750 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 58 g
  • Cholesterol 131.2 mg
  • Draslík 304.3 mg
  • Vláknina 10371.5 mg
  • Vitamín A 10371.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 165.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Světlý toastový chléb nakrájíme a v míse zalijeme vlažným mlékem. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, omytou petrželovou nať nasekáme najemno. Na másle zpěníme cibuli, až zesklovatí.

  • 2

    K chlebu přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, petrželovou nať, zchladlou cibulku a vymačkanou hmotu vinné klobásy. Pečlivě mísíme, abychom, rozmíchali případné hrudky.

Komentáře k receptu