Nádivka s vinnou klobásou (ke kuřeti)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 497 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 19 g
- Sodík 750 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 58 g
- Cholesterol 131.2 mg
- Draslík 304.3 mg
- Vláknina 10371.5 mg
- Vitamín A 10371.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 165.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Světlý toastový chléb nakrájíme a v míse zalijeme vlažným mlékem. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, omytou petrželovou nať nasekáme najemno. Na másle zpěníme cibuli, až zesklovatí.
-
2
K chlebu přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, petrželovou nať, zchladlou cibulku a vymačkanou hmotu vinné klobásy. Pečlivě mísíme, abychom, rozmíchali případné hrudky.