Letní zeleninový salát s olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 100 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 5 g
- Sodík 418 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 534 mg
- Vláknina 7799 mg
- Vitamín A 7799 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 91.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu omyjeme, okurku nakrájíme na kostky, rajčata na dílky, očištěnou papriku a oloupanou cibuli na tenké nudličky. Vše vsypeme do salátové mísy.
-
2
Z vody, octa, oleje, soli, pepře a sladidla umícháme zálivku.
-
3
Salát v míse přelijeme připravenou zálivkou a ozdobíme černými olivami.
-
4
Ihned podáváme.