Koprová omáčka, vařené vejce, knedlík
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 224 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 12 g
- Sodík 167 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 493.9 mg
- Draslík 236 mg
- Vláknina 3018 mg
- Vitamín A 3018 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme.
-
2
Bešamelovou omáčku zahřejeme, ochutíme citronovou šťávou a cukrem a povaříme. Na konec vmícháme nasekaný kopr, prohřejeme, ochutnáme a podle chuti přidáme cuke nebo citronovou šťávu.
-
3
Podáváme s knedlíkem a vejci na tvrdo.