Salát jablkový s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 100 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 3 g
- Sodík 458 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 250.6 mg
- Vláknina 4312 mg
- Vitamín A 4312 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celer oloupeme, omyjeme a ve slané vodě uvaříme doměkka.
-
2
Necháme vychladnout a nastrouháme na hrubém struhadle společně s jablky oloupanými a zbavenými jádřince.
-
3
Promícháme, zalijeme vychladlým celerovým vývarem, dochutíme solí a cukrem, olivovým olejem a zakapeme citronovou šťávou.