Krůtí minutkový gulášek Ládi Hrušky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Krůtí maso
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Paprika mletá sladká
  • 30 ml Kečup
  • 250 ml Voda pitná
  • 10 ml Olej rostlinný
  • 1 ks Cibule
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 180 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 555 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 379.7 mg
  • Vláknina 2657.5 mg
  • Vitamín A 2657.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na jemno. V hrnci na rozpáleném oleji orestujeme kostičky masa po dobu asi 3 minut, přidáme cibuli a restujeme další asi 2 minuty.

  • 2

    Zaprášíme mletou paprikou, přidáme kečup a prolisovaný česnek a podlijeme vodou. Zakryjeme pokličkou a dusíme asi 10 minut.

  • 3

    Podle potřeby zahustíme lžící mouky a dobře rozmícháme. Po zahuštění ještě asi 3 minuty povaříme.

Komentáře k receptu