Blesková zeleninová polévka Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 31 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 0 g
- Sodík 322 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 214.1 mg
- Vláknina 4997.5 mg
- Vitamín A 4997.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce nalijeme vodu, do které nastrouháme na hrubém struhadle očištěnou mrkev a petržel, a přidáme bujón. Polévku podle chuti osolíme a opepříme.
-
2
Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme asi 5 minut.