Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 122 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 0 g
- Sodík 253 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 567.8 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařenou červenou řepu očistíme a nakrájíme na plátky.
-
2
Plátky urovnáme na talíř a navrch opatrně vyklopíme tuňáka z konzervy. Posypeme oloupanou, na kolečka nakrájenou šalotkou a podle chuti osolíme.