Zlaté filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 473 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 30 g
- Sodík 24 mg
- Bílkoviny 75 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 118.8 mg
- Draslík 8.2 mg
- Vláknina 250 mg
- Vitamín A 250 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 5.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce utřeme změklou Heru se žloutkem, hořčicí a solí. Nakonec vmícháme nastrouhaný sýr.
-
2
Porce filé osolíme a necháme chvíli odležet. Potom maso potřeme vrstvou připravené směsi.
-
3
Porce rozložíme do máslem vymazané remosky a upečeme dozlatova.