Olomoucký běs

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Mouka pšeničná hladká
  • 100 g Strouhanka
  • 2 ks Sýr Tvarůžky
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 6 stroužek Česnek
  • 2 dl Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1231 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 104 g
  • Sodík 41 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 38.9 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 9.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do každého tvarůžku napícháme 3 stroužky česneku.

  • 2

    Obalíme v hladké mouce, vejci a ve strouhance. Usmažíme na oleji a podáváme.

Komentáře k receptu