Pavoučci

Hodnocení 2x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 100 g Máslo
  • 2 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Bageta
  • 10 ks Olivy černé
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 balení Sardinky v oleji
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 995 kcal
  • Sacharidy 77 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 4707 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 76 g
  • Cholesterol 0.3 mg
  • Draslík 145.8 mg
  • Vláknina 32702.3 mg
  • Vitamín A 32702.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sardinky dáme do misky a přidáme k nim máslo, hořčici, sůl a pepř a vše důkladně rozmixujeme.

  • 2

    Rybičkovou pomazánkou potřeme na kolečka pokrájenou bagetu.

  • 3

    Olivy rozkrájíme podélně na půl a jejich část pak ještě znovu na menší obloučky.

  • 4

    Ty pak budou tvořit tělo a pavoučí nohy, pak už je jen nazdobíme navrch pomazaných baget.

Komentáře k receptu