Jablečná omeleta II

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 10 g Máslo
  • 1 kávová lžička Cukr krystal
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Jablko
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 157 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 81 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 77.7 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaná jablka nastrouháme na tenké plátky.

  • 2

    Na pánvičce s rozehřátým máslem jablka podusíme a nalijeme na ně vejce smíchané s cukrem.

  • 3

    Uděláme jako klasickou omeletu.

  • 4

    Na talíři můžeme přizdobit bílým jogurtem nebo marmeládou

Komentáře k receptu