Vepřové s rajčátky a fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 407 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 16 g
- Sodík 779 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 69 mg
- Draslík 723.7 mg
- Vláknina 19408 mg
- Vitamín A 19408 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.6 mg
- Vitamín E 3.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky kotlety naklepeme, podle chuti osolíme, opepříme a nakrájíme na nudličky nebo na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, rajčata na menší kousky.
-
2
Cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme maso, oregano a sušenou bazalku. Přiklopíme poklicí a dusíme do vydušení na tuk.
-
3
Přidáme nakrájená rajčata a krátce podusíme.
-
4
Dochutíme solí, vlijeme celý obsah konzervy, prohřejeme a odstavíme.