Medová káva

Hodnocení 2x 2x
Čas přípravy: 6 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Káva mletá
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 22 dl Voda pitná
  • 2 dl Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • 2 polévková lžíce Kakao
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 149 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 53 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 10 mg
  • Draslík 251.7 mg
  • Vláknina 5231 mg
  • Vitamín A 5231 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Přes filtr necháme překapat kávu, kterou udržujeme teplou. V kastrůlku za stálého míchání přivedeme k varu mléko, med a skořici. Ihned stáhneme z ohně. Rozlijeme do dvou vysokých teplých silnostěnných sklenic. Přilijeme připravenou kávu, nakonec do každé dáme po jedné lžící kakaa a servírujeme.

Komentáře k receptu