Tvarohová roláda s hruškami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tvaroh jemný
  • 100 g Tuk Hera jedlý
  • 200 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 60 g Cukr krupice
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 1 ks Cukr vanilka
  • 1 ks Citronová šťáva
  • 2 ks Hrušky
  • 2 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 702 kcal
  • Sacharidy 93 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 53 g
  • Cholesterol 125.7 mg
  • Draslík 236.6 mg
  • Vláknina 11840 mg
  • Vitamín A 11840 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vypracujeme těsto z uvedených surovin a necháme půl hodiny odpočinout.

  • 2

    Utřeme tvaroh s cukrem, máslem, vejcem a pudinkem.

  • 3

    Vmícháme nakrájené ovoce zakápnuté citr.šťávou.

  • 4

    Vyválíme těsto, rozprostřeme náplň, svineme a přendáme do formy na srnčí hřbet.

  • 5

    Pečeme při 180 stupních 45 minut.

  • 6

    Vychladlé pocukrujeme.

Komentáře k receptu