Rýžový chléb s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Chléb rýžový
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 60 g Rajčata
  • 6 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 25 g Smetana sójová
  • 3 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 283 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 1427 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 380 mg
  • Draslík 275.1 mg
  • Vláknina 4025 mg
  • Vitamín A 4025 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce a smetanu nalijeme do kovové misky, přidáme máslo, vložíme do horké vodní lázně a za stálého šlehání metlou necháme částečně ztuhnout.

  • 2

    Dva krajíčky rýžového chleba opečeme nasucho v topinkovači, poklademe vaječnou směsí, posypeme rajčaty nakrájenými na drobné kostičky, osolíme, opepříme a podáváme.

Komentáře k receptu