Hroznová náplň
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 3 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 191.2 mg
- Vláknina 3800 mg
- Vitamín A 3800 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hroznové víno očistíme, omyjeme a zbavíme zrníček. Sušenky nastrouháme na jemném struhadle. Cukr smícháme s vanilkovým cukrem.
-
2
Hroznovou náplň použijeme do závinu, na koláče.
-
3
Náplň použijeme tak, že těsto posypeme nastrouhanými sušenkami, potom hroznovým vínem. Povrch posypeme dohromady smíchaným vanilkovým a pískovým cukrem.