Králík smažený v pivním těstě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 19 g
- Sodík 517 mg
- Bílkoviny 64 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 253.8 mg
- Draslík 631.7 mg
- Vláknina 372 mg
- Vitamín A 372 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Králíka omyjeme, osušíme, naporcujeme a osolíme. Jednotlivé porce postupně obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
-
2
V pánvi rozehřejeme olej a obalené porce králíka zvolna smažíme ze všech stran, až bude maso měkké.