Ravioly se sýrem mascarpone a pancettou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 595 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 41 g
- Sodík 1009 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 13010.6 mg
- Draslík 461.1 mg
- Vláknina 4125.8 mg
- Vitamín A 4125.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
-
2
Mezitím orestujeme na rozpáleném oleji 2-3min najemno nakrájenou pancettu. Poté do ní vmícháme sýr, mascarpone, nakrájená rajčata a zalijeme vývarem. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a asi 5min povaříme do zhoustnutí. Vmícháme lístky bazalky, ochutíme solí a drceným pepřem.
-
3
Do omáčky vložíme těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.