Kapiový salát s hovězím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 120 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Jogurt bílý
  • 100 g Okurky nakládané
  • 2 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 300 g Hovězí maso zadní
  • 100 g Majonéza
  • 100 g Paprika červená
  • 2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Rajčata
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 2 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 368 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 760 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 229.1 mg
  • Draslík 241.9 mg
  • Vláknina 3415 mg
  • Vitamín A 3415 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.8 mg
  • Vitamín E 4.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zadní hovězí maso uvaříme ve vodě doměkka a vychladlé ho nakrájíme na menší kostičky. Na stejně velké kostičky nakrájíme papriku, cibuli, vejce, uvařená ve vodě natvrdo, a okurky. Vše nasypeme do mísy a ochutíme solí, pepřem, worcesterem a hořčicí. Dále do salátu vmícháme bílý jogurt a majonézu. Tento salát servírujeme studený, ozdobený plátky rajčete.

Komentáře k receptu