Plzeňská pivní pomazánka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 120 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.3 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 165 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 477 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 31.5 mg
  • Draslík 77.8 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse utřeme do pěny změklé máslo. Přilijeme k němu pivo, přidáme hořčici a nastrouhaný tvrdý sýr. Směs opepříme, osolíme a důkladně promícháme.

Komentáře k receptu