Hovězí maso dušené na majoránce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Cibule
  • 1 hrst Majoránka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1.5 l Hovězí vývar základní
  • 0.5 kg Hovězí maso zadní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 415 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 1119 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 102.5 mg
  • Draslík 391.6 mg
  • Vláknina 6934.8 mg
  • Vitamín A 6934.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 37.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky.

  • 2

    Cibuli oloupeme a nakrájíme na slabá kolečka.

  • 3

    V hrnci rozehřejeme máslo, zpěníme na něm cibuli, přidáme nakrájené maso, opepříme, osolíme a chvíli ho za stálého míchání smažíme ze všech stran. Pak přisypeme majoránku, přilijeme vývar a maso duíme pod pokličkou doměkka.

Komentáře k receptu