Rajčatový salát s jogurtem a koprem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Jogurt bílý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kg Rajčata
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • 3 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 141 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 112 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 625.8 mg
  • Vláknina 6189 mg
  • Vitamín A 6189 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.6 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá rajčata necháme okapat a nakrájíme na osminky. Vložíme do mísy, osolíme, osladíme a přelijeme jogurtem. Na závěr zasypeme koprem a opatrně promícháme, aby se rajčata nerozpadla.

  • 2

    Před podáváním salát necháme pod fólií v lednici vychladit.

Komentáře k receptu