Chléb s broskvemi a jogurtem
Suroviny
- 200 g Broskve
- 400 g Mouka pšeničná hladká T 650
- 300 ml Jogurt ovocný
- 250 ml Voda pitná
- 2 kávová lžička Droždí sušené
- 1 kávová lžička Sůl
- 0.25 kávová lžička Muškátový oříšek
- 0.5 kávová lžička Skořice mletá
- 1 polévková lžíce Cukr třtinový
- 1 polévková lžíce Mléko plnotučné sušené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 321 kcal
- Sacharidy 65 g
- Tuky 3 g
- Sodík 161 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 2.1 mg
- Draslík 177.4 mg
- Vláknina 6023.2 mg
- Vitamín A 6023.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vlažnou vodu, jogurt, sušené mléko, cukr, sůl, nastrouhaný muškátový oříšek, skořici, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme nahrubo nakrájené broskve. Po ukončení celého programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.