Tatranské kotlety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Lečo sterilované
  • 600 g Vepřové kotlety
  • 150 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 plátek Anglická slanina
  • 4 plátek Šunka kuřecí Velkopavlovická
  • 10 dkg Sýr Eidam cihla 40%
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 425 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 371 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 136.7 mg
  • Draslík 752.5 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 39.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naklepeme kotlety a nařízneme kraje.

  • 2

    Osolíme, opepříme a na každou kotletu dáme plátek anglické slaniny, šunky a lžíci leča.

  • 3

    Dáme na pekáč, posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou.

  • 4

    Ve vyhřáté troubě pečeme 45 minut.

Komentáře k receptu