Burgundská obloha
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 251 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 23 g
- Sodík 139 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 33.6 mg
- Draslík 231.6 mg
- Vláknina 2025 mg
- Vitamín A 2025 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi rozpustíme máslo, anglickou slaninu pokrájíme na malé proužky a na másle orestujeme.
-
2
Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky a přidáme ke slanině na pánev. Krátce orestujeme a podlijeme červeným vínem.
-
3
Podusíme dvě minuty a podáváme.