Lečo s vejci zimní (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 223 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 18 g
- Sodík 689 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 265.2 mg
- Draslík 293.2 mg
- Vláknina 53 mg
- Vitamín A 53 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sterilované lečo scedíme, prohřejeme na tuku, mírně osolíme a opepříme.
-
2
Vejce rozmícháme a vlijeme do horké zeleniny. Zvolna mícháme, až se vejce srazí a pokrm zhoustne.
-
3
Ihned podáváme.