Indický rýžový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 329 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 13 g
- Sodík 87 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 24.2 mg
- Draslík 300.4 mg
- Vláknina 10715 mg
- Vitamín A 10715 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme rýžový pudink podle návodu na obalu. V míse nebo hmoždíři rozdrtíme kardamom na co nejjemnější prášek. Přidáme nasekané pistácie a pokrájené sušené meruňky. Obsah mísy smícháme s pudinkem, pořádně promícháme a necháme vychladit.