Pudinkový pohár se šlehačkou a ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 566 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 34 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 108.3 mg
- Draslík 0.4 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pudink uvaříme podle návodu, ale nedáme do něj cukr. Poté ho necháme za občasného míchání vystydnout. Než vystydne, utřeme tvaroh s cukrem do hladka, jahody nakrájíme na menší kousky, šlehačku vyšeháme do tuha. Až je pudink vystydlý, zamícháme do něj tvaroh s cukrem, rozdělíme směs do servírovacích misek, ozdobíme nakrájenými jahodami
-
2
a ušlehanou šlehačkou. Před servírovním necháme v lednici vychladnout.