Smažené vinné klobásy naložené v pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 626 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 54 g
- Sodík 146 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 45.8 mg
- Vláknina 397.8 mg
- Vitamín A 397.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Klobásy nakrájíme na díly a stočíme do závitků, sepneme špejlí. Zalijeme pivem a necháme min. 4 hod v chladu.
-
2
Obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.
-
3
Smažíme zvolna v rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova.