Pstruzi v udírně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 120 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 3 ks Pstruh
  • 1 ks Jalovec
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 764 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 338 mg
  • Bílkoviny 105 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 290 mg
  • Draslík 1807 mg
  • Vláknina 21 mg
  • Vitamín A 21 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nasolíme a očesnekujeme vykuchané ryby.

  • 2

    2 hodiny necháme v lednici odležet.

  • 3

    Uděláme oheň, aby se vytvořily žhavé uhlíky.

  • 4

    Na dno udírny dáme dřevěné lupínky a trochu jalovce.

  • 5

    Na rošt naskládáme ryby a udírnu zavřeme víkem.

  • 6

    1,5 hodiny necháme grilovat, stále přikládáme.

Komentáře k receptu