Pstruzi v udírně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 764 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 33 g
- Sodík 338 mg
- Bílkoviny 105 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 290 mg
- Draslík 1807 mg
- Vláknina 21 mg
- Vitamín A 21 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nasolíme a očesnekujeme vykuchané ryby.
-
2
2 hodiny necháme v lednici odležet.
-
3
Uděláme oheň, aby se vytvořily žhavé uhlíky.
-
4
Na dno udírny dáme dřevěné lupínky a trochu jalovce.
-
5
Na rošt naskládáme ryby a udírnu zavřeme víkem.
-
6
1,5 hodiny necháme grilovat, stále přikládáme.