Zeleninový špíz s jáhlovou kaší
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 4 g
- Sodík 215 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 501.4 mg
- Vláknina 15885.2 mg
- Vitamín A 15885.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V osolené vodě vaříme jáhly, opepříme a promícháme s olejem.
-
2
Cibulky zbavíme natě, žampiony oloupeme, na kostičky nakrájíme papriky, rajčata opláchneme a na plátky nakrájíme cuketu.
-
3
Zeleninu napícháváme na špejle střídavě, na olivovém oleji osmahneme do změknutí.
-
4
Poté jemně osolíme.
-
5
Podáváme s jáhlovou kaší ozdobenou petrželkou.