Zaječí maso na smetaně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 27 g
- Sodík 972 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 190 mg
- Draslík 1012.4 mg
- Vláknina 6063.3 mg
- Vitamín A 6063.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10 mg
- Vitamín E 2.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zaječí maso vykostíme, nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Cibuli nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky.
-
2
V pánvi na rozpáleném oleji zprudka osmahneme kousky masa, přendáme i s výpekem do pekáčku, zasypeme kroužky cibule, zalijeme šlehačkou, přidáme tymián a pečeme asi 40 až 45 minut.
-
3
Pokrm rozdělíme na talíře a doplníme vařeným bramborem.