Kebab z pánve
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 36 g
- Sodík 164 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 125.6 mg
- Draslík 749.8 mg
- Vláknina 2152.3 mg
- Vitamín A 2152.3 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Kapii podélně rozřízneme, zbavíme jádřinců, opláchneme pod studenou vodou a nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a nasekáme na jemno. Pažitku opláchneme studenou vodou a nakrájíme na jemno.
-
2
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na menší kostičky, opepříme a osolíme.
-
3
V pánvi rozpálíme olej, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka ho ze všech stran opečeme dozlatova. Pak zmírníme oheň a za stálého míchání přilijeme rajčatový protlak, přidáme nakrájené kapie a česnek. Když maso změkne, přimícháme nasekanou pažitku,vše důkladně promícháme a podáváme.