Domácí chléb brioš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 636 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 27 g
- Sodík 158 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 216 mg
- Draslík 58.5 mg
- Vláknina 5906.3 mg
- Vitamín A 5906.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do domácí pekárny dáme vlažné mléko, vodu, rošlehaná vejce, změklé máslo, cukr, sůl a mouku a zapneme Základní program. Pekárna těsto uhněte a následně upeče.
-
2
Upečený chléb necháme vystydnout a podáváme.