Těsto na kynuté knedlíky z domácí pekárny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
- Sacharidy 89 g
- Tuky 2 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 40.9 mg
- Draslík 143 mg
- Vláknina 5900 mg
- Vitamín A 5900 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme vodu, přidáme rozklepnuté vajíčko a přisypeme mouku. Doprostřed uděláme malý důlek a do něj rozdrobíme droždí. Do jednoho rohu formy nasypeme sůl, do protilehlého rohu cukr.
-
2
Pokud se u pekárny doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
-
3
Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme program pro těsto a pekárnu zapneme.
-
4
Po ukončení programu přístroj vypneme, vyndáme formu a vyjmeme z ní těsto.